Logo Image

(Nie) #goebezig

28.01.2019

Hoe langer hoe meer wordt het duidelijk wie onze ideale klant is. En dat zijn vrij ambitieuze mensen. Die heel wat ballen in de lucht houden en resultaat boeken. Ze durven keuzes maken en de nodige risico’s nemen. Het zijn vaak mensen die zich op heel wat terreinen succesvol voelen, én dat ook zijn. Toch realiseren ze zich op een gegeven moment ‘als ik aan dit tempo blijf doorgaan, dan hou ik het niet lang meer vol’.

Op dat punt zit ik vandaag zelf —opnieuw.

En vandaag heeft een voorgeschiedenis waarin ik reeds heel wat duidelijke signalen voorgeschoteld kreeg. (Toegegeven, ik ging er heel-misschien-ietwat-lichtjes-over, heus-maar-een-klein-beetje, maar ja ik heb de-neiging-het-al-eens-te-minimaliseren 😏).

Herinner u het letterlijk bijna kantelen met de auto, ja dat blijft figuurlijk een zeer belangrijk kantelmoment. 

Naast ‘een klap voor m’n kop krijgen’, moest ik echter eerst ook nog:

Ik besef dat als ik zo nog een eindje voort doe, ik mezelf ook figuurlijk helemaal onderuit haal. 

Dit nu in alle zachtheid herkennen, erkennen én hier durven voor uitkomen, dat is mijn weg van groei…

Want ja, het is misschien vreemd voor iemand die routes op de kaart zet naar meer rust, energie, zelfzorg, zelfkennis en ondersteunende mindset, om hier ook zelf nog zo tegenaan te lopen. Dat is zelfs een heikel punt voor een type dat o-zo-graag perfectie nastreeft. Laat me echter het ‘perfecte’ voorbeeld zijn van waar Compagnon de route voor staat en voor gaat.

Of zoals Barbele het dit weekend nog zei: wij verkopen met onze routes geen resultaat. We beloven je geen eeuwige rust (dat zou ook een beetje raar zijn), of energie en efficiëntie voor de rest van je leven. We bieden je wèl de tools en wegen om dat telkens opnieuw voor jezelf te creëren. Om steeds bewuster je leven te ondernemen. 

En dat is exact wat ik nu ga doen. Aan de slag gaan met onze eigen Kompas voor onderweg app, niet alleen in de backend, maar ook in de frontend. Priori-tijd maken van zelfzorg.

Zo breng ik mezelf terug van ‘imbalance’ in-balance.

Wat zijn jouw wake-up calls? Hoe breng jij jezelf telkens terug in balans? Laat het me weten als bedenksel onder dit schrijfsel!

Naomi

 

Schone vooruitzichten

Facebook Logo Logo Image

Bedenksels (0)

Lees meer

Lees meer

17.01.2020

Back to reality

Na een week skivakantie en 2 weken California, keek ik er naar uit weer thuis te zijn. Ik zou mezel

Lees meer

Lees meer

28.11.2019

So good and true

Gisteren poste ik een gloednieuwe illustratie op instagram. Ik stond er mee op en het bleek eentje d

Lees meer

Lees meer

15.07.2019

Every other day… I will live

"One day we will die Snoopy… Yes, but every other day we will live." Ze kwamen exact op ’t jui

Lees meer

Lees meer